Sisteme de filetare pentru mașinile de găurit cu talpă magnetică din categoria ProfiPLUS.

Ce mașină, ce tarod? Atribuirea diametrului posibil al filetului la dimensiunea suporturilor de bază și a adaptoarelor de schimbare rapidă.

Pentru mașinile de găurit cu talpă magnetică din categoria ProfiPLUS.

Găurire, lărgire inceput de găuri și tăiere rapidă și sigură

Mașinile de găurit cu talpă magnetică din categoria ProfiPLUS sunt ideale pentru filetare.

Accesorii de filetare pentru burghie magneticeMandrine de burghiu cu schimbare rapidă Mărimi MT 2, MT 3 și MT 4

Gama largă de curse a mașinilor de găurit cu talpă magnetică BDS, combinată cu mandrina de găurit cu schimbare rapidă, permite o lucrare rapidă și eficientă, fără a fi necesară realinierea și centrarea după schimbarea sculelor. Mandrina pentru burghiu cu schimbare rapidă este concepută pentru utilizare universală atunci când se utilizează adaptoare de schimbare rapidă cu și fără ambreiaj de frecare de siguranță. Ambreiaj de siguranță utilizabil

Accesorii de filetare pentru burghie magneticeVersiunea 1: adaptoare cu schimbare rapidă cu ambreiaj de frecare de siguranță

Tarozi de la M6 la M42 – Adaptoarele BDS cu un ambreiaj de frecare de siguranță permit tăierea precisă a filetelor. Ambreiajul de frecare de siguranță împiedică tarodul să lovească partea de final a găurii.

Versiunea 2: adaptoare standard cu schimbare rapidă

Tarozi de la M6 la M30 – adaptoarele BDS pentru tarozi sunt potrivite pentru acceptarea tarozilor pentru realizarea filetelor.