Ulei de tăiere, spray de lubrifiere, pastă de tăiere și lubrifiant de răcire

Produse de înaltă performanță care pot fi utilizate în mod eficient și într-o manieră ecologică.

Lichid de răcire, lubrifiant și pastă de tăiat pentru carote și tarozi.

Auxiliar

Scule de găurire cu arbore Weldon

Geanta de transport pentru mașini de găurit magnetice

Ulei de tăiere, spray de lubrifiere, pastă de tăiere și lubrifiant de răcire

Lichidele de răcire BDS și uleiul de tăiat pentru carote sunt exact adaptate scopului respectiv. Compoziția extrem de eficientă permite o utilizare economică și ecologică. Lubrifiant premium pentru carote.

În exterior, recomandăm în mod special: ulei de tăiere BDS performant sau concentrat de lubrifiant de răcire performant. Aceste produse sunt biodegradabile și inofensiv din punct de vedere toxicologic. În același timp, cu toate acestea, este extrem de eficient în lubrifierea și performanțele de răcire dorite. Concentratul BDS 6000, de asemenea, 1:10 cu amestec de apă și, prin urmare, extrem de economic.

Lichid de răcire și lubrifiant pentru caroteUlei de tăiere performant 5000

Ulei pur vegetal care nu intră în categoria mărfurilor periculoase în ceea ce privește reglementările vamale și de transport. BDS 5000 Materiile prime utilizate nu sunt listate în Catalogul substanțelor periculoase pentru apă. BDS 5000 nu este supus niciunei cerințe de etichetare.
►Materie primă biologică cu aditivi
Nivelul 1 de pericol pentru apă
► Biodegradabil, reglare de bază optimă a vâscozității pentru utilizareacarotelor BDS,

Lubrifiant de răcire concentrat 6000

BDS 6000 Pentru standarde ridicate bazate pe materii prime sintetice
► Poate fi amestecat cu apă, stabil biologic și cu miros ușor
► Prelungeste durata de viata a carotei
► Can be mixed with water, biologically stable and mild in odour

Spray de lubrifiere de înaltă performanță 5200

BDS 5200 Pentru lucrul în poziții incomode (deasupra capului și pe un plan orizontal), potrivit și pentru materialele din aliaj înalt. Spray asemănător spumei cu rezistență adezivă foarte mare. Avantaje: Dozarea precisă a sprayului de lubrifiere și, prin urmare, ungerea optimă direct pe muchii de tăiere. Fără picurare sau stropire, asigurând astfel o siguranță maximă atunci când se lucrează pe scări și schele.
PTFE Lubrifiant adeziv alb care conține PTFE cu protecție împotriva coroziunii
► Fără PCB, PCT, CFC șiclor
► Substanță activă: Grăsime de litiu pe bază de minerale cu aditivi și solvenți
► Gaz comprimat: propan / butan, sub rezerva cerințelor de etichetare

Pasta de tăiat de înaltă performanță 5500 Pasta de tăiat fără metal High-Tech 7500

BDS 5500: Ideal pentru tipurile de materiale greu de prelucrat. Potrivit pentru a fi folosit deasupra capului și pentru a lucra în poziții incomode. BDS 7500 : Ulei de bază: Ulei alb medicinal rezistență ridicată la căldură extremă de până la 1.400 ° C. Pentru lubrifiere manuală a oțelului foarte aliat, a oțelului Hardox și a oțelului inoxidabil și rezistent la căldură. Pentru standarde extrem de ridicate.

PRUDENȚĂ:

Vă rugăm să nu utilizați lubrifianți lichizi pentru lucrul deasupra capului sau pentru lucrări pe suprafață verticală. Există riscul ca uleiul să pătrundă în motor, provocând astfel un scurtcircuit. Vă rugăm să folosiți spray de lubrifiere BDS de înaltă performanță BDS 5200 sau pasta de tăiere BDS 5500/7500.