Accesorii pentru Mașini de găurit cu talpă magnetică & carote

Accesoriile originale BDS pentru mașinile de găurit cu talpă magnetică și accesoriile pentru carote fac produsele noastre mai versatile pentru cerințele d-voastră de prelucrare a metalelor.

Lichide de răcire și accesorii premium

Lubrifianți ecologici și accesorii premium pentru mașini de găurit magnetice de la BDS Maschinen. Gama de lichid de răcire și lubrifiant pentru carote include ulei de tăiere pentru carote HSS , lichid de răcire solubil în apă pentru carote TCT pastă de tăiere într-un tub pentru acțiuni deasupra capului și găurire orizontală, pastă de tăiere pentru filetare și spray de lubrifiere de înaltă calitate pentru carote.

În timp ce gama de accesorii premium cuprinde noi burghie torsadate cu tijă Weldon, teșitoare cu tijă Weldon, PowerCLEANER – un instrument inovator de îndepărtare și curățare a cipurilor, PowerWORKER – un instrument magnetic unic pentru curățarea așchiilor metalice după găurire, seturi de pornire pentru mașinile magnetice, cutie robustă de transport pentru mobilitatea mașinilor de găurit magnetice, protecție contra așchiilor pentru carote și multe altele.
Vizualizați Produsele

Accesorii de filetare

Mașinile de găurit cu talpă magnetică din clasa ProfiPLUS sunt potrivite în mod ideal pentru realizarea filetelor. Alocarea mașinilor din clasa ProfiPLUS și diametrul posibil al filetului la dimensiunea mandrinelor și a inserțiilor de găurire de bază cu schimbare rapidă. Gama largă de curse a mașinilor de găurit cu talpă magneticăBDS, împreună cu mandrina de schimbare rapidă, facilitează o lucrare rapidă și eficientă fără a fi nevoie să repetați alinierea și centrarea la schimbarea sculei.
Vizualizați produsele

Suporturi și adaptoare pentru scule

Pentru carotele BDS cu prindere Weldon – potrivite pentru adaptare la sisteme externe. Adaptoare pentru carote BDS. Cu adaptorul adecvat, carotele de bază BDS cu prindere Weldon sunt compatibile cu mașinile standard sau sistemele de susținere a sculelor de pe piață. Acestea permit o conexiune blocată prin frecare, confortabilă și sigură între carotă și mașina de găurit cu talpă magnetică.

Vizualizați produsele

Dispozitive de prindere

Pentru mașinile de găurit cu talpă magnetică din clasa ProfiPLUS și ProfiSTART. Pentru prelucrarea țevilor și găurirea metalelor neferoase și a oțelului inoxidabil. Construiți-vă propria mașină de găurit magnetică! BDS oferă noi opțiuni pentru posibilitatea de prindere pentru lucrul cu mașinile de găurit manuale disponibile în comerț și pentru mașinile de găurit cu talpă magnetică. Dispozitivele de prindere BDS sunt potrivite pentru țevi cu un diametru de la 80 la 250 mm și de la 150 la 500 mm.

Vizualizați Produsele

Accesorii pentru mașini de șanfrenat

Cap de frezare, inserții din carbură, plăci de ghidare etc. Noua configurație tangențială a plăcilor pe capetele de frezare asigură prelucrarea cu impact redus și vibrații reduse chiar și la viteze mai mici. O gamă largă de materiale poate fi prelucrată cu ușurință cu controlul variabil al turației și controlul electronic al sinusoidelor în combinație cu puterea puternică a motorului. Noile inserții cu patru muchii de tăiere facilitează prelucrarea.

Vizualizați Produsele