Două aplicații exclusive pentru Android & iOS

Aplicație Calculator RPM
Aplicație oficială BDS Maschinen

Calculator RPM


Singura aplicație din lume care vă ajută să calculați viteza de găurire (RPM) pentru carote la mașini magnetice. Această aplicație complet automatizată poate fi utilizată nu numai pentru produsele BDS Maschinen GmbH, ci și pentru produse de la alte mărci.

Această nouă aplicație RPM Calculator poate fi utilizată complet offline, independent de conexiunea la internet.

Așa funcționează aplicația ... Selectați modelul echipamentului pe care îl aveți, selectați tipul de material pe care îl găuriți, selectați tipul de carotă pe care o utilizați, selectați diametrul carotei în milimetri sau în țoli și doar apăsați butonul Calculare.

Aplicația oficială BDS Maschinen


Prima aplicație mobilă din lume dedicată complet tehnologiei de găurire a metalelor. O aplicație foarte utilă atât pentru operatorii echipamentelor noastre, cât și pentru distribuitorii noștri. Caracteristicile exclusive ale aplicației includ găsirea automată a mașinilor de găurit magnetice și a carotelor adecvate conform cerințelor dvs. de găurire. Calculați viteza de găurire și aflați poziția corectă a treptelor de viteză pentru mașina dvs. de găurit magnetică, automat în câteva secunde. Găsiți automat adaptoare de tarozi, în funcție de dimensiune și modelul de mașină de găurit magnetică specifică. Urmăriți toate videoclipurile și cataloagele noastre de produse acum pe telefoanele dvs. mobile. Prezentarea unei game largi de mașini de găurit magnetice, carote și mașini de șanfrenat.