Carote din propria noastră unitate de producție din Germania.

Carote fabricate în Germania pentru cerințe profesionale de găurire.

Carote

Carotele sunt dintre produsele premium fabricate de BDS Maschinen GmbH, Germania. BDS este unul dintre puținii producători din Europa care fabrică 100% carotele în propria fabrică din Germania.

BDS fabrică carote din oțel de mare viteză la fabrica din Mönchengladbach, Germania. Materia primă a frezelor inelare BDS provine de la unul dintre cei mai buni producători de oțel din lume, Böhler Steel.

Carotele BDS sunt fabricate pe centre moderne de prelucrare de înaltă tehnologie cu ajutorul roboților de ultimă generație. BDS vă invită să vizitați fabrica de la Mönchengladbach de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00.

BDS are în gama sa de produse în principal două tipuri de carote, carote din oțel de mare viteză și carote cu pastile de carbură de tungsten.

Carotele BDS sunt disponibile atât în milimetri cât și în inci.

Carotele din oțel de mare viteză sau numite și carote HSS sunt cel mai popular tip de carote din întreaga lume.

BDS produce trei tipuri de carote HSS în funcție de materia primă utilizată:

1. Carote HSS-Cobalt 8%, fabricate din oțel de mare viteză M42. Folosit pentru găurirea materialului mai dur și cu durate de viață mai mari.

2. Carote HSS-VarioPLUS, fabricate din oțel M2 de mare viteză și cu o acoperire extra dură pentru a găuri materialul mai dur și a obține un finisaj neted.

3. Carote standard HSS, fabricate din oțel de mare viteză M2, utilizate pentru găurirea materialului normal. Acestea sunt cele mai ieftine carote.

BDS furnizează, de asemenea, trei tipuri de carote TCT:

1.Carote standard TCT cu pastile din carbură sunt un tip popular în special pentru găurirea materialului foarte dur și cu diametre mai mari.

2. Carote Carbide-PLUS TCT sunt carote acoperite cu un strat dur pentru material de găurit precum oțel inoxidabil, HARDOX, INOX etc. Aceste carote au o rezistență mai mare la căldură și o durată de viață mai mare.

3. Carote Carbide-RAIL TCT sunt carotele special dezvoltate pentru găurirea șinelor de cale ferată. De asemenea, sunt folosite pentru găurirea materialelor dure și corodate.

Carotele BDS sunt disponibile standard la lungimea de tăiere de 30, 55, 75 și 110 mm. Diametrul variază de la 12 mm la 130 mm ca standard. BDS produce, de asemenea, lungimi sau diametre speciale la cerere, conform cererii clientului.

Toate carotele BDS sunt disponibile atât în milimetri cât și în inci.

Carotele de la BDS sunt disponibile standard în prindere WELDON, dar pot fi furnizate și cu ax universal sau la alte cereri diferite.