Mașini de găurit cu talpă magnetică: gama completă

Mașini de găurit cu talpă magnetică pentru toate cerințele de găurire.

Mașini de găurit magnetice

Mașinile de găurit magnetice de mare capacitate cu toate caracteristicile, precum și motorul reversibil.
Ideal pentru utilizatorii profesioniști din companiile de inginerie structurală și de inginerie grea.

Mașini de găurit magnetice

Noțiuni introductive despre tehnologia BDS premium: Mașini de găurit magnetice robuste și complet dezvoltate pentru utilizatorii profesioniști. Funcționare continuă fiabilă și testată în condiții dificile.

Mașini de găurit magnetice

Seria de mașini de găurit magnetice pentru utilizatorii profesioniști care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea sau performanța, dar care pot renunța la confort și anumite caracteristici. Calitate BDS autentică la un preț atractiv!

Mașini de găurit magnetice

Aplicații speciale necesită mașini speciale. BDS poate livra mașini pentru orice aplicație.
Dacă este necesar se pot fabrica echipamente unicat!

Mașini de găurit magnetice de la BDS Maschinen

Mașina de găurit cu talpă magnetică este produsul de bază al BDS Maschinen®.Suntem specializați în fabricarea mașinilor de găurit cu bază magnetică din 1989 și, prin urmare, ne concentrăm atenția asupra acestei linii de produse.

În prezent, avem cea mai largă gamă de mașini cu talpă magnetică din lume. Cu mai mult de 27 de modele standard, putem realiza realiza de asemenea și mașini de găurit speciale pentru aplicații speciale.

Ceea ce face ca mașinile de găurit cu talpă magnetică BDS să fie „Premium” sunt tehnologiile de nouă generație precum:

  • Modulul electronic de control a sinusoidelor complete pentru o ieșire constantă de putere, astfel încât, chiar și în timpul găuririi, puterea nu se pierde.
  • Mandrine fără cheie KEYLESS pentru a schimba sculele fără a pierde timp și efort.
  • Indicator uzură cărbuni
  • Noua generație de întrerupătoare cu LED pe noile modele, deoarece BDS actualizează întotdeauna produsele pentru a fi liderul tehnologic.
  • Cablarea internă completă a alimentării motorului.
  • Aproape toate modelele sunt disponibile în opțiunea Bază Mobilă.
  • Cutie de viteze în baie de ulei pentru o durată de viață mai lungă a echipamentului în condiții grele de lucru.
  • Indicator de cuplare a magnetului pentru siguranță; și multe alte avantaje

Categorii Mașini de găurit cu talpă magnetică

Mai mult, mașinile de găurit cu talpă magnetică de la BDS Maschinen sunt clasificate în patru clase de performanță, pentru a facilita clienților noștri alegerea mașinii de găurit cu bază magnetică potrivită cerințelor lor. Aceste patru categorii se numescProfiPLUS, ProfiSTART, ProfiBASIC, și ProfiSPEZIAL.

Echipamentele ProfiPLUS sunt destinate operațiunilor de găurire, filetare, zencuire și alezare. Aceste patru operații sunt posibile prin mașinile ProfiPLUS, deoarece aceste modele sunt echipate cu „motoare reversibile”. Motorul reversibil se poate roti atât în ​​sensul acelor de ceasornic, cât și în sens invers acelor de ceasornic. BDS Maschinen este unul dintre puținii producători de mașini cu talpă magnetică din lume cu motoare reversibile.

ProfiSTART Mașinile de găurit cu bază magnetică ProfiSTART sunt destinate operațiilor de forare grele. Aceste mașini au avantaje față de concurență, având caracteristici precum cablare internă completă, indicator magnetic, cutie de viteze robustă în baie de ulei și cel mai important mandrine cu schimbare rapidă a sculelor KEYLESS pentru modelele Con Morse 2.

ProfiBASIC Mașinile din gama ProfiBASIC sunt recent introduse pentru utilizatorii care au o cerință mai mică de găurire și doresc să aibă o mașină mai economică. Aceste modele, precum celelalte mașini BDS, sunt fabricate și în Germania. Aceste mașini sunt mai ieftine prin reducerea caracteristicilor suplimentare ale mașinii și prin simplificarea lor cât mai mult posibil. Aceste modele au cutie de viteze cu unsoare rezistentă, au cabluri externe și nu au indicatori și senzori. Aceste modele au devenit foarte populare în rândul utilizatorilor care doresc o mașină economică, dar nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea.

ProfiSPEZIAL sunt mașinile de găurit speciale pentru cerințele speciale de găurire ale utilizatorilor. Această clasă de mașini de găurit cuprinde mașină de găurit pneumatică, mașină de găurit magnetică de înălțime mică, mașină de găurit magnetică cu acumulator, două noi modele de mașini de găurit magnetice automate, două noi modele de găurire magnetică automată plus mașini de filetat, mașină de găurit pentru șine de cale ferată electrică , mașină de găurit pentru șine de cale ferată pe benzină și o mașină nouă de găurit magnetică cu bază mobilă transversală pe două direcții.

Peste 27 de modele de mașini de găurit magnetice oferă toate tipurile de soluții pentru operațiuni de găurire, astfel deviza noastră, MAI SIMPLU O GĂURIRE MAI BUNĂ.