AutoCUT 500

Șanfrenare complet automată

AutoCUT 500 Mașină automată de șanfrenare a plăcilor AutoCUT 500 pentru pregătirea sudurii: manipulare simplă și sigură cu șine de ghidare pe ambele părți. Lățimea șanfrenului 30 mm. Fabricată in Germania.

Pregătirea rapidă și ușoară a cordoanelor de sudură. Unghi reglabil continuu (15 ° până la 60 °) și lățimea șanfrenului până la 1-3/16" pe placă de până la 1,5" grosime. Design robust, control cu ​​un singur operator și manipulare ușoară.

Avans automat pe material fără a fi nevoie de suport. Ideal pentru utilizare pe oțel, aluminiu și metale neferoase. Oferă performanțe de înaltă calitate care permit cordoane de sudură superioare. Unitatea se propulsează pe placă - atât în ​​față, cât și înapoi - fără a fi nevoie de un cărucior sau de un suport.

Șanfrenarea plăcilor cu viteză de avans automată și reglabilă continuu: reglare rapidă, flexibilă și variabilă a unghiului de frezare. Șinele de ghidare fac ca manipularea mașinii automate de șanfrenare a plăcilor AutoCUT 500 să fie deosebit de simplă și sigură.

Unghiul de frezare poate fi reglat continuu de la 15 la 60 de grade. Avantajele mașinii automate de șanfrenare BDS AutoCUT 500. Manevrare ușoară și sigură.

Fără restricții privind lungimea de lucru. Lucrați fără transportor, adică independent de condițiile de pardoseală. Șanfrenarea până la o grosime a plăcii de 40 mm.

Această mașină BDS este perfect potrivită pentru pregătirea simplă și rapidă a sudării sau a plăcilor. Sistemul de mașini de șanfrenare automată a plăcilor se caracterizează printr-o manevrabilitate ușoară și părți frezate uniform pentru o sudură perfectă.

Mașina de șanfrenat cu manipulare manuală este disponibilă ca număr de model SKF 25

Putere motor 1100 Watt
Voltaj 380 Volți
Viteză 2750 min -1
Feed Automat și ușor reglabil
Lățimea șanfrenului max. 30 mm
Reglarea unghiului 15° - 60° continuu (sau) fără sudură
Freză ZFR 500
Plăcuțe din carbură reversibile SHM 400
Greutate 50 kg

1 Freză model (ZFR 500) with 6 carbide insert (SHM 400)

1 Manual de operare

1 Inlet & 1 outlet guide plates

1 SW 22 spanner

1 SW 5 screwdriver with T-handle

1 TX 15 screwdriver

1 each SW 6, SW 8, SW 10 Imbus dimensiunea

Video de produs de Masini de sanfrenat

Accesorii

Freză model

ZFR 500

Plăcuțe din carbură reversibile

SHM 400