• CONTROL COMPLET ELECTRONIC AL SINUSOIDELOR

  CONTROL COMPLET ELECTRONIC AL SINUSOIDELOR

  Controlul electronic asigură adaptarea continuă a puterii motorului la sarcină în timpul găuririi. Avantajele sunt performanțe ridicate la viteză redusă și o secvență constantă. Dacă vârfurile de încărcare ar trebui să fie prea mari, controlul electronic al cuplului va fi activat pentru a preveni ruperea sculei și evitarea deteriorării. O contribuție activă la siguranța operatorilor cu mașinile BDS.
 • INDICATOR UZURĂ CĂRBUNI

  INDICATOR UZURĂ CĂRBUNI

  Mașinile din clasa Profi-PLUS sunt prevăzute cu un nou control vizual al uzurii pentru periile de cărbuni. Înlocuind la timp periile uzate, veți proteja motorul mașinii dvs. de daune.
 • CONTROL AL VITEZEI ȘI CUPLLULUI

  CONTROL AL VITEZEI ȘI CUPLLULUI

  Mașinile de găurit magnetice din clasa BDS ProfiPLUS sunt echipate cu potențiometru de reglare a vitezei și cuplului pentru a vă ajuta să obțineți turația exactă și, de asemenea, cuplul necesar în timpul găuririi sau filetării.
 • CUTIE DE VITEZE ÎN BAIE DE ULEI

  CUTIE DE VITEZE ÎN BAIE DE ULEI

  BDS oferă o gamă largă de mașini de găurit cu talpă magnetică extrem de eficiente, cu motoare puternice și durabile. Spectrul variază de la 800 W la 2.300 W. Acestea sunt proiectate pentru cerințele de înaltă performanță ale tehnologiei de găurire cu talpă magnetică. BDS produce mașini cu cutii de viteze cu mai multe trepte, care sunt complet încorporate în ulei. Mașinile de găurit cu talpă magnetică BDS sunt robuste și fiabile.
 • LUBRIFIERE INTERNĂ

  LUBRIFIERE INTERNĂ

  Ulei de lubrifiere acolo unde este necesar. Acest principiu asigură întotdeauna cantitatea exactă și distribuția uniformă pe întreaga zonă de tăiere. Fără funcționarea uscată și supraîncălzirea burghiului, fără utilizarea excesivă a lichidului de răcire. Durata de viață a sculei și rezultatele de lucru vor fi îmbunătățite semnificativ.
 • SISTEM DE SCHIMBARE RAPIDĂ A SCULEI FĂRĂ UNELTE KEYLESS

  SISTEM DE SCHIMBARE RAPIDĂ A SCULEI FĂRĂ UNELTE KEYLESS

  Ajută la reducerea timpului de schimbare a sculei și la evitarea deteriorării sculei. Nu este nevoie de înșurubare pentru a strânge carotele. Se evită astfel accidentele datorate pierderii șuruburilor.
 • BAZĂ MOBILĂ

  BAZĂ MOBILĂ

  Baza pivotantă este un dispozitiv de reglare pe mașinile de găurit cu talpă magnetică BDS. Pentru a-l utiliza: Aduceți mașina aproximativ în poziție, activați magnetul, dezactivați mecanismul de blocare a bazei pivotante și reglați exact mașina. O ușurare, în special pentru lucrări ce trebuie executate deasupra capului sau orizontale.
 • REZERVOR INTEGRAT DE LICHID DE RĂCIRE

  REZERVOR INTEGRAT DE LICHID DE RĂCIRE

  Mașina de găurit cu miez magnetic BDS din gama profesională este echipată cu un rezervor de răcire integrat care asigură lubrifiere continuă în timpul găuririi. Rezervorul este integrat în corpul mașinii, astfel conceput încât să arate ca o singură unitate.
 • CABLARE COMPLETĂ INTERNĂ

  CABLARE COMPLETĂ INTERNĂ

  Mașinile de găurit cu talpă magnetică BDS sunt manevrabile în siguranță. Datorită cablării interne, cablurile sunt protejate împotriva ruperii.
 • ÎNTRERUPĂTOARE MARI DE SIGURANȚĂ

  ÎNTRERUPĂTOARE MARI DE SIGURANȚĂ

  Comutatoarele mari pentru motor și putere magnetică sunt separate și sigure de manevrat, adică confuzia este imposibilă și accidentele sunt prevenite. Datorită construcției comutatorului, este împiedicată acționarea neintenționată a comutatorului motorului.
 • INDICATOR CUPLARE MAGNET

  INDICATOR CUPLARE MAGNET

  Configurația de încărcare și rezervele electromagnetului sunt adaptate exact pentru performanța mașinii de găurit cu talpă magnetică respectivă. Utilizatorul este informat printr-un control vizual. LED verde: aderența magnetică îndeplinește cerințele minime. LED roșu: Aderența magnetică nu este suficientă, deoarece este redusă datorită grosimii reduse a materialului sau a unui strat de lac, zgură sau zinc.
 • MOTOR CU SENS REVERSIBIL

  MOTOR CU SENS REVERSIBIL

  Motorul reversibil este o caracteristică esențială pentru tăierea firului sau filetarea. Motorul reversibil facilitează scoaterea tarozilor fără a deteriora filetul. Este posibil de asemenea realizarea filetelor pe stânga cu motorul reversibil.
 • ALIMENTARE MONOFAZATĂ

  ALIMENTARE MONOFAZATĂ

  Toate echipamentele magnetice BDS funcționează pe o sursă de alimentare monofazată. Monofaza este mai disponibilă în mediul rezidențial și este mai puțin costisitoare de achiziționat decât unitățile de alimentare trifazate.

Mașini de găurit cu talpă magnetică cu toate caracteristicile de performanță pentru construcția de instalații și inginerie: Cu electronică de control al sinusoidelor, funcționare CW / CCW, reductoare ale treptelor de viteză, control al cuplului, sistem de mandrină cu schimbare rapidă KEYLESS și multe altele.

Cea mai bună alegere într-o tehnologie de succes în care utilizatorul profesionist se poate aștepta la mașini robuste și bine concepute, construite pentru o funcționare continuă. Satisfaceți-vă pretențiile cu BDS Made in Germany

Performanță ridicată – preț scăzut. BDS Maschinen caută să umple un gol cu ​​acest nou concept de mașină pentru utilizatorii profesioniști care nu pot face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau performanța, dar care sunt capabili să renunțe la confort și accesorii pentru beneficiul unor prețuri bune.

Mașinile speciale de găurit cu talpă magnetică ajută la îndeplinirea sarcinilor în aplicații speciale: utilizarea în situații de găurire foarte strâmte, găurirea cu aer comprimat, găurirea șinelor de cale ferată cu motoare electrice sau termice (benzină).