BDS Maschinen GmbH

Martinstr. 108, 41063 Mönchengladbach

Managing Director:

Martin Dürr

Contact:

Telephone: 02161-35460

Fax: 02161-354690

E-Mail: [email protected]

Înregistrați-vă:

Registration in the commercial register.

Register court: Mönchengladbach

Registration number: HRB 6580

Tax ID:

Sales tax identification number according to §27 a sales tax law:

DE 119 103 903

Imprint – BDS Maschinen GmbH

Declinare de responsabilitate:

Răspunderea pentru conținut

Conținutul paginilor noastre a fost creat cu mare atenție. Cu toate acestea, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru acuratețea, exhaustivitatea și actualitatea conținutului. În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili în conformitate cu § 7 Abs.1 TMG pentru conținutul propriu din aceste părți în conformitate cu legile generale. În conformitate cu §§ 8-10 TMG, totuși, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile externe transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neafectate. Cu toate acestea, o răspundere în acest sens este posibilă numai de la data cunoașterii unei anumite încălcări. După notificarea încălcărilor corespunzătoare, vom elimina imediat conținutul respectiv.

Răspunderea pentru legături

Oferta noastră conține linkuri către site-uri web externe ale unor terțe părți asupra cărora nu avem nicio influență asupra conținutului. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Furnizorul sau operatorul respectivelor pagini este întotdeauna responsabil pentru conținutul acestora. Paginile respective au fost verificate pentru eventuale încălcări legale la momentul conectării. Conținutul ilegal nu era recunoscut în momentul conectării. Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor legate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat aceste linkuri.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorii site-ului sunt supuse legii dreptului de autor german. Reproducerea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copierile acestui site sunt doar pentru uz privat, necomercial. În măsura în care conținutul de pe această parte nu a fost creat de operator, sunt luate în considerare drepturile de autor ale terților. În special conținutul terților este marcat ca atare. Dacă totuși sunteti la curent cu o încălcare a drepturilor de autor, vă cerem o notificare. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat conținutul in cauza.

Protectia datelor

Utilizarea site-ului nostru web este de obicei posibilă fără furnizarea de informații personale. În măsura în care sunt prezentate datele personale (de exemplu numele, adresa sau adresele de e-mail), acest lucru are loc, pe cât posibil, întotdeauna pe baza liberului arbitru. Datele nu vor fi dezvăluite unor terți fără acordul dumneavoastră explicit. Vă rugăm să rețineți că transmiterea datelor pe Internet (de exemplu, atunci când comunicați prin e-mail) poate avea vulnerabilități de securitate. O protecție completă a datelor împotriva accesului de către terți nu este posibilă. Utilizarea datelor de contact publicate în contextul obligației de imprimare de către terți pentru trimiterea de materiale publicitare și de informații nesolicitate este exclusă în mod expres. Operatorii paginilor își rezervă în mod expres dreptul de a întreprinde acțiuni în justiție în cazul trimiterii nesolicitate de informații publicitare, cum ar fi e-mailurile spam. Utilizarea în continuare a tuturor textelor și ilustrațiilor numai cu permisiunea expresă a BDS Maschinen GmbH.